x

چهاردهم آذر ماه (پنجم دسامبر) مصادف باروز جهانی داوطلب ،بهترین فرصت برای توسعه فرهنگ فعالیتهای داوطلبانه و مشارکت مردمی در عرصه سلامت می باشد.
داوطلبان کسانی هستند که بدون در نظر گرفتن هیچ نام و نشانی، سعی می‌کنند در لحظات سخت در کنار مردم باشند و امید را به جای سختی و رنج و بیماری بنشانند.

داوطلبان سلامت، همچون حلقه محکمی ارتباط مسئولین بهداشتی را با سطوح محیطی جامعه برقرار می کنند. بدین ترتیب زمینه های لازم برای مشارکت فعالانه تر افراد در توسعه  اقتصادی و اجتماعی کشور فراهم می شود.

از آنجایی که بخش سلامت خود را متعهد می داند پایداری روند مشارکت مردمی در سطح جامعه را ترغیب و حمایت نماید لذا در این راستا سعی می نماید امکان ترویج مفاهیم و رفتارهای سالم در جامعه بیش از پیش فراهم نماید و روزجهانی داوطلب فرصتی مناسبی جهت ترغیب و حمایت از خدمات داوطلبان نظام سلامت است.
بدون شک نقش محوری داوطلبان اعم از رابطین سلامت، سفیران سلامت، رابطین سلامت ادارات، اعضا خانه مشارکت مردم، سفیران سلامت دانشجو، دانش آموز و طلبه، خیرین و موسسات خیریه، بسیج مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد، تشکل‌های دانشجویی، گروه‌های جهادی، کانون‌های مساجد وهیات مذهبی و اتحادیه‌ها، معتمدین، چهره‌های شاخص فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، علمی، هنری و ورزشی، هلال احمر، کانون‌های سلامت روستاها و محلات شهری در کلیه برنامه‌های حوزه سلامت انکارناپذیر است و به ‌عنوان بخشی از بدنه فعال جامعه در انتقال اهداف، مفاهیم و پیام‌های نظام سلامت می‌باشند. درسیرپاندمی کوید19، داوطلبان نقشی کلیدی درتسریع روندگذار از بیماری به ارتقای سلامت جامعه داشتند.

یکی از اولویتهای وزارت بهداشت و درمان، آموزش پزشکی، پیشگیری و مبارزه با بیماریهاست. داوطلبان سلامت با آشنایی با علایم بیماری‌ها، نقش بیماریابی را نیز در جامعه به عهده دارند و با تشخیص زودرس بیماری در اطرافیان از پیشرفت بیماری و تحمیل شدن هزینه‌های احتمالی به خانواده‌ها بعنوان سفیر سلامت پیشگیری می‌کنند.

ضمن عرض تبریک اين روز، از زحمات تمامی داوطلبان سلامت و فعالان این عرصه قدردانی ميکنيم و توفیق روز افزون اين عزيزان را در راستای دستيابي به جامعه اي سالم و پويا  از خداوند منان خواهانیم.

واحد آموزش سلامت

شبکه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه