رفتن به محتوای اصلی
x

واحد بهداشت محیط

مسئول واحد: عوضعلی صریریان

مدرک تحصیلی  : کارشناس ارشد بهداشت محیط

شماره تماس مستقیم:52674005

شماره تماس داخلی:131

کارشناس واحد: اعظم احمدپور

مدرک تحصیلی: کارشناس بهداشت محیط

شرح وظایف  واحد مهندسی بهداشت محیط

   1- نظارت براجرای استانداردها ،دستورالعمل ها ومقررات بهداشت محیط

2- نظارت وکنترل وضعیت بهداشتی مراکز تهیه وتوزیع ،نگهداری وفروش مواد خوراکی وآشامیدنی وبهداشتی ،اماکن عمومی ،مراکز بهداشتی درمانی ،مراکز آموزشی وتربیتی ،مراکز پرتوهای یونساز در پزشکی به منظور اجرای مقررات وآئین نامه ها واستانداردهای مربوطه واظهار نظر کارشناسی پیرامون نقایص آنها

3- تهیه وتنظیم برنامه های اضطراری با هماهنگی مرکز بهداشت استان وشرکت در مبارزه با اپیدمی ها وتامین بهداشت محیط به هنگام بروز سوانح وحوادث ،بلایاوهمکاری باسایر واحدهای ذیربط

4- رسیدگی به شکایات واصله مربوط به بهداشت محیط وارائه پیشنهادات لازم به مقامات مافوق

5-همکاری در برنامه ریزی هاوبررسی برنامه های بهداشت محیط با مافوق

6-جمع آوری ، تجزیه وتحلیل آمار واطلاعات در زمینه بهداشت محیط

7- نظارت وارزشیابی عملکرد بهداشتی درمانی شهری وروستایی ،خانه های بهداشت در امور بهداشت محیط

8-ارتباط با موسسات علمی وآموزشی وتحقیقاتی به منظور کسب آخرین اطلاعات در زمینه  بهداشت محیط وارائه اطلاعات مذکور به مقامات مربوطه

 9-همکاری در ارائه مشورت های بهداشتی به دستگاه های اجرایی ومرکز بهداشت استان طبق  دستور مافوق

 10- تهیه وتنظیم دستورالعمل ها وبخشنامه های اجرایی وعملیاتی وتسلیم به مقام مافوق

11- مطالعه وبررسی احتیاجات آموزشی ،تهیه مطالب آموزشی مورد نیاز وارائه پیشنهادات لازم

 12- نظارت بر آموزش وکارآموزی دانشجویان بهداشت محیط

13- مطالعه وبررسی وارائه پیشنهاد پیرامون به کاربردن روشهای جدید عملیاتی   به منظور افزایش  باززدهی و کارایی سیستم

 14- شرکت فعال در برنامه های آموزشی ،کمیسیون های داخلی سازمان وکمیته های علمی مربوطه

  15- بازدید ،نظارت وکنترل بهداشتی کشتارگاههای دام وطیور وسایر فرآورده های خام دامی واعلام نواقص بهداشتی آنها به ادارات ذیربط

  16- بازدید ،نظارت وکنترل وضعیت بهداشت محیط کارخانجات تهیه وتولید مواد غذایی برابردستورالعمل های بهداشت محیط

17- نمونه برداری وکنترل بهداشتی مواد خوردنی آشامیدنی ،آرایشی وبهداشتی وارسال نمونه های مربوط به آزمایشگاه وتفسیر نتایج آنها وانجام اقدام لازم برابر مقررات

18- تهیه وتنظیم وصدور دستورات بهداشتی به منظوربالا بردن سطح بهداشت عمومی کارخانجات،کشتارگاه وسردخانه ها وبهداشت عمومی جامعه

19- شرکت در تهیه وتنظیم بودجه های بهداشت محیط

20- تعیین اولویت ها برای اجرای طرح های بهداشت محیط ونظارت بر اجرای آنها

21- بررسی وکنترل بهداشتی در بهره برداری ونگهداری ونگهداری تاسیسات بهداشتی ،اماکن عمومی ،مراکز تهیه وتوزیع

22- نظارت وکنترل بهداشتی در بهره برداری ونگهداری تاسیسات آب مشروب وفاضلاب وارائه طریق در جهت رفع نواقص مشاهده شده به ادرات ذیربط

23- بررسی وکنترل نقشه های اجرایی جهت احداث وتوسعه تاسیسات بهداشتی ،اماکن عمومی ،مراکز تهیه وتوزیع وفروش مواد غذایی وکارگاهها وکارخانجات مواد غذایی به منظور انطباق  با موازین بهداشتی قبل از اجرا

24-نظارت برامر مبارزه با بندپایان ،جوندگان وحیوانات ناقل بیماریها وارائه مناسبترین روشها وطرحها در این زمینه وآموزش مردم وسازمانهای ذیربط به منظور مبارزه اصولی با بندپایان وجوندگان

25-نظارت وکنترل بهداشتی برنحوه روشهای جمع آوری بازیافت ،محل ودفع زباله شهری وسایر خدمات شهری که شهرداری انجام می دهند

26-شرکت فعال در عملیات بهداشت محیط روستاها از طریق آموزش های مردمی وجلب همکاری بین بخشی به منظور جمع آوری ،حمل وبازیافت ودفع بهداشتی زباله ،دفع بهداشتی مدفوع وکود حیوانی ،بهسازی معابر وجداسازی نگهداری دام وپرندگان از محل سکونت ،دفع بهداشتی فاضلابها وهمکاری در جهت بهسازی منافع وکنترل کیفی آب آشامیدنی وسایر مسائل بهداشت محیط در روستاها  

  27-شناسایی منابع آلوده کننده هوا ،ارائه پیشنهادات بهداشتی در زمینه کنترل وکاهش آلودگی هوا و  بررسی لازم در مورد تاثیرهای هوای استنشاقی وسایر موارد موثر بر سلامتی انسان همراه

  با ارائه توصیه های لازم وضروری به مراجع ذیربط در این خصوص