رفتن به محتوای اصلی
x

واحد نظارت بر مواد غذایی

مسئول واحد : مهدی اکبری

تلفن داخلی : 104

کارشناس واحد : محمد حسین ارغیانی 

تلفن داخلی : 146

شرح وظایف:

نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی در کارخانجات و کارگاه های تولیدی، فراوری، بسته بندی و سرد خانه های نگهداری که مشمول اخذ پروانه های بهداشتی می باشند و انجام نمونه برداری از محصولات و ارسال به آزمایشگاه های معاونت


 جمع آوری و طبقه بندی و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی


↵ رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه محصولات مواد غذایی و آشامیدنی آرایشی و بهداشتی


 کنترل و نظارت بر ساخت محصولات تولیدی از نظر فرمول ترکیب، بهداشتی بودن و حذف مواد اولیه غیر مجاز


 نظارت بر اجرای ماده ١١ قانون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی


 رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده ١١ تعزیرات حکومتی و دادسرا ی عمومی و انقلاب شهرستان


 بررسی نتایج آزمایشگاهی مواد غذایی به منظور دستیابی به مشکلات خطوط تولید


 تحقیق و بررسی علل بروز مشکلات مسمومیت های غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال به آزمایشگاه


 انجام بازرسی های ادواری از کارخانجات فرآورده های غذایی و آشامیدنی به منظور بررسی وضعیت کارخانه، انبار ، سردخانهها و حصول اطمینان از برقرای شرایط GMPو HACCP در کارخانجات مذکور


 بازدید و نمونه برداری از تولیدات کارخانجات مواد غذایی آرایشی و بهداشتی جهت تمدید پروانه ساخت


 شرکت در سمینارها و دوره های آموزشی فرآورده های مواد غذایی و آشامیدنی