همایش تجلیل و تکریم از بازنشستگان شبکه بهداشت و بیمارستان محمد رسول الله (ص)

به مناسبت روز خانواده و تجلبل از بازنشستگان روز یکشنبه ۲۶ شهریور ماه همایش تجلیل و تکریم از بازنشتگان شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان حضرت محمد رسول اله (ص) مبارکه  با  حضور خانم مهندس سعیدی  نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی،  دکتر پارسا مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه ؛دکتر عباسیان  ریاست  بیمارستان محمد رسول الله (ص)  و و نماینده فرمانداری و نماینده کانون بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان و جمعی کثیری از بازنشستگان شبکه و بیمارستان در محل ویلاهای شهرداری در بوستان سرارود برگزار گردید.

تبریک روز فوریتهای پزشکی

دکتر پارسا«مدیر شبکه بهداشت و درمان به اتفاق  رحیمی«مسول حراست» به مناسبت روز فوریتهای پزشکی با حضور در واحد اتاق فرمان و پایگاه ۱۱۵ شهری  این روز را به پرسنل ۱۱۵ تبریک گفتند

برگزاری کمیته هماهنگی

روز پنجشنبه ۲۳ شهریورماه با توجه به شروع سال تحصیلی جدید و ثبت نام دانشجویان و طلاب بدو ورود به دانشگاهها کمیته هماهنگی جهت معاینات دانشجویان وطلاب با حضور رئیس مرکز بهداشت ،جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت ودرمان ، معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد مبارکه ،معاونت اداری وسلامت دانشگاه آزاد مجلسی و معاونت اداری حوزه علیمه شهرستان برگزار گردید .دراین کمیته مصوباتی جهت بالا بردن شاخص معاینات جوانان دانشجو وطلاب وهمکاری حوزه ها و دانشگاهها دراجرای  برنامه های آموزشی تصویب  گردید.همچنین اپلیکیشن سلامت جوانان در این کمیته معرفی گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی کالبد شکافی شفاهی علل مرگ

کارگاه آموزشی کالبد شکافی شفاهی علل مرگ و نیازسنجی آموزشی سلامت جهت بهورزان شاغل در دو گروه روزهای دوشنبه و چهارشنبه ۲۰ و ۲۲ شهریورماه برگزار گردید

در این کارگاه آموزشی که با همکاری واحد آمار و واحد آموزش سلامت برگزار شد در خصوص کالبد شکافی شفاهی علل مرگ و  همچنین نیازسنجی آموزشهایی ارائه گردید

برگزاری جشن عید سعید غدیر خم

برگزاری جلسه هماهنگی مرکز سلامت دهسرخ با اعضای شورای اسلامی

روز یکشنبه ۱۹ شهریورماه جلسه هماهنگی مرکز سلامت دهسرخ با اعضای شورای اسلامی روستای دهسرخ برگزار گردید.

در این جلسه هماهنگی در خصوص  مشکلات بهداشتی درمانی روستا بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید

برگزاری اردوی زیارتی قم و مسجد جمکران

روز پنج شنبه ۱۷ شهریور ماه سال جاری بیمارستان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه با همکاری دفتر نسیم مهر و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اقدام به برگزاری اردوی زیارتی قم و مسجد جمکران نمودند در این اردوی زیارتی برنامه های فرهنگی از قبیل برگزاری مسابقه-جزء خوانی قرآن کریم و... نیز اجرا گردید .

همایش ویژه مادران باردار

در روز دوشنبه ۱۳ شهریور ماه ۹۶ همایش ویژه مادران باردار تحت پوشش مرکز سلامت زیباشهر و پایگاه سلامت آدرگان در محل فرهنگسرای زیباشهر با حضور ۳۱نفر از مادران باردار برگزار گردید .آموزش لازم در خصوص معرفی کلاس های آمادگی زایمان و اهمیت شرکت در کلاسها ی آمادگی زایمان –همچنین فواید زایمان ایمن و فیزیولوژیک توسط سرکار خانم آقاجانی ارائه گردید .در ادامه در خصوص اهمیت تغذیه با شیر مادر آموزش لازم توسط سرکار خانم سلمانی ارائه گردید لازم به ذکر است توزیع موارد آموزشی در بین گروه هدف انجام شد .

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مبارکه

روز یکشنبه ۱۲ شهریورماه ماه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مبارکه در فرمانداری شهرستان  برگزار شد

در این جلسه در خصوص تامین ایمنی سرویس های مدارس،برگزاری کلاسهای آمادگی برای زایمان با همکاری شهرداریها و سایر ادارات شهرستان ؛ نامگذاری یک خیابان در روستاها بنام خیابان بهورز ، ساماندهی وضعیت دامداریها   بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید..

برگزاری اردو جهت بهورزان

روز یکشنبه ۱۲ شهریور ماه به مناسبت روز بهورز و به منظور تجلیل از بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه اردوی یک روزه ای در محل پل تاریخی زمان خان در استان چهارمحال و بختیاری برگزار گردید .در این اردوی یک روزه با اهدا کارت هدیه از زحمات بهورزان تجلیل شد .

صفحه‌ها

اشتراک در شبکه بهداشت و درمان مبارکه RSS