previous pauseresume next

بهبود تغذیه و جامعه

واحد: بهبود تغذیه جامعه

نام و نام خانوادگی مسئول واحد: مریم آقابابائی

 

مدرک تحصیلی: لیسانس(علوم تغذیه)

 

سوابق اجرايي:۸ سال    

 

     Email: Aghababaei.rizi@yahoo.com این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید

 

تلفن تماس:۵۲۷۴۵۶۶-۰۳۳۵ داخلی ۱۳۷

 

 

هدف کلی واحد :(تامین ؛ حفظ و ارتقای وضعیت تغذیه جامعه)

 

اهداف برنامه ای :

ردیف 

موضوع 

  ۱ 

بهبود روند رشد و وضعیت تغذیه کودکان زیر ۶ سال 

  ۲ 

بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان  

  ۳ 

بهبود وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده  

  ۴ 

بهبود وضعیت تغذیه سالمندان  

  ۵ 

پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید  

  ۶ 

پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود آهن و کم خونی ناشی از فقر آهن 

  ۷ 

پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود سایر ریز مغذی ها (ویتامین B2 – D – A   – روی و کلسیم)  

  ۸ 

ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع سرطان  

  ۹ 

ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماریهای قلبی عروقی و فشار خون 

  ۱۰ 

ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع دیابت 

  ۱۱ 

ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع چاقی  

  ۱۲ 

بهبود وضعیت تغذیه در مراکز عمومی و جمعی  

 

   

انجام برنامه های فوق از طریق فعالیتهای زیر:

۱- آموزش کارکنان

۲- آموزش جامعه

۳- جلسات درون بخشی و بین بخشی

۴- تهیه و توزیع مواد کمک آموزشی

۵- نظارت واحدهای محیطی

۶- نظارت بر فعالیت کارکنان محیطی و سایر اماکن(مهدکودکها ، مدارس ،مراکز طبخ غذای سایر ادارات و کارخانجات)

۷- فعالیت در مرکز مشاوره کودکان، مادران باردار و مادران شیرده

۸-آموزش نیروهای جدیدالورود

۹-مداخله و اجرای طرح آهنیاری در مدارس

۱۰-بازدید از مدارس